Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Reteta gofre Falafel (fara gluten)

Reteta gofre Falafel (fara gluten)
Reteta gofre Falafel (fara gluten)

Porții

20

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 doză de năut de 400 g, bine scursă
• 1 ceapă tăiată fin
• 3 căței usturoi tăiați fin
• 1 linguriță coriandru măcinat
• 1 linguriță chimen măcinat
• 1 linguriță fulgi de ardei
• 1 linguriță sare
• 1 buchețel de pătrunjel (aprox. 10 g), tăiat fin
• 1 buchețel de coriandru verde (aprox. 10 g), tăiat fin
• 1 lingură făină de năut
• 1 ou

Mod de preparare

  • Maruntiti nautul intr-un blender pana la consistenta unui piure grosier sau pana cand are consistenta dorita. Puteti pisa nautul si intr-un castron.
  • Adaugati celelalte ingrediente si amestecati totul bine. Ingredientele trebuie sa formeze o masa uniforma. La nevoie, mai adaugati putina faina. 
  • Porniti aparatul Waffle Maker si asteptati pana cand indicatorul de temperatura se aprinde.
  • Pulverizati sau ungeti placile pentru gofre cu o pensula cu putin ulei si puneti cu lingura aprox. 150 ml aluat in mijlocul placilor si distribuiti-l uniform. 
  • Inchideti aparatul pentru gofre, fara a bloca inchizatoarea. Si coaceti gofrele pentru aproximativ 6 minute pana devin aurii.
  • Delicioase cu lipie, iaurt, salata, legume murate si un sos picant la alegere.
Pofta buna!

Comentarii (0) pentru Reteta gofre Falafel (fara gluten)

Fii primul care lasa un comentariu!