Rețetă Cappuccino cu ciocolată la espressorul Breville Prima Latte II by Adrian Cărădeanu
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 7-9g cafea |
• o tabletă de ciocolată de 25g |
• 150-170ml lapte rece 3-5% grăsime |
Descriere
Rețeta unui cappuccino clasic este compusă din espresso și cremă de lapte, însă la această rețetă Adrian Cărădeanu a adăugat și ciocolată pentru a crește puțin doza de răsfăț și energie!
Mod de preparare
- Pune lapte rece în recipientul de lapte
- Pune cafea măcinată fin în portfiltrul Espressorului Breville Prima Latte II și presează ușor și cât mai drept
- Pune tableta de ciocolată în ceașcă și poziționează ceașca sub portfiltru
- Așează tubul sistemului de spumare deasupra ceștii
- Selectează funcția pentru cappuccino dublu (apasă de două ori pe butonul pentru Cappuccino)
Preparat cu
-500lei
Breville
Espressor Manual cu Lapte Prima Latte II Argintiu Breville
Presiune 19 bari
Prepară 2 espresso simultan
Funcție spumare lapte
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
799,99lei