Rețetă Coconut Iced Mocha la espressor Prima Latte II

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 espresso dublu (60 ml) |
• 120 ml lapte de cocos (neîndulcit) |
• 20 ml sirop de ciocolată |
• cuburi de gheață |
Opțional: |
• fulgi de cocos pentru decor |
Descriere
Când ai poftă de o cafea rece, mergi la nivelul următor și răcorește-te cu un Coconut Iced Mocha delicios, pregătit rapid cu ajutorul espressorului!
Mod de preparare
Pasul 1. Prepară un espresso dublu la Prima Latte II și lasă-l să se răcească 2-3 minute.
Pasul 2. Pune 6-8 cuburi de gheață într-un pahar mare.
Pasul 3. Toarnă laptele de cocos peste gheață, apoi adaugă siropul de ciocolată.
Pasul 4. Completează cu espresso-ul răcit și amestecă bine.
Pasul 5. Decorează cu fulgi de cocos.
Pasul 2. Pune 6-8 cuburi de gheață într-un pahar mare.
Pasul 3. Toarnă laptele de cocos peste gheață, apoi adaugă siropul de ciocolată.
Pasul 4. Completează cu espresso-ul răcit și amestecă bine.
Pasul 5. Decorează cu fulgi de cocos.
Preparat cu
-650lei

Breville
Espressor Manual cu Lapte Prima Latte II Argintiu Breville
Presiune 19 bari
Prepară 2 espresso simultan
Funcție spumare lapte
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
649,99lei