Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Coconut Iced Mocha la espressor Prima Latte II

Rețetă Coconut Iced Mocha la espressor Prima Latte II
Rețetă Coconut Iced Mocha la espressor Prima Latte II

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 espresso dublu (60 ml)
• 120 ml lapte de cocos (neîndulcit)
• 20 ml sirop de ciocolată
• cuburi de gheață

Opțional:
• fulgi de cocos pentru decor

Descriere

Când ai poftă de o cafea rece, mergi la nivelul următor și răcorește-te cu un Coconut Iced Mocha delicios, pregătit rapid cu ajutorul espressorului!

Mod de preparare

Pasul 1. Prepară un espresso dublu la Prima Latte II și lasă-l să se răcească 2-3 minute.

Pasul 2. Pune 6-8 cuburi de gheață într-un pahar mare.

Pasul 3. Toarnă laptele de cocos peste gheață, apoi adaugă siropul de ciocolată.

Pasul 4. Completează cu espresso-ul răcit și amestecă bine.

Pasul 5. Decorează cu fulgi de cocos.