Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Almond Caramel Shakerato la espressor Prima Latte II

Rețetă Almond Caramel Shakerato la espressor Prima Latte II
Rețetă Almond Caramel Shakerato la espressor Prima Latte II

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 espresso dublu (60 ml)
• 100 ml lapte de migdale
• 15 ml sirop de caramel
• cuburi de gheață

Descriere

Pregătește o băutură rece pe bază de cafea cu gust dulce și delicios. Iată cum prepari Almond Caramel Shakerato în câțiva pași!

Mod de preparare

Pasul 1. Prepară un espresso dublu și lasă-l să se răcească ușor.

Pasul 2. Pune 6 cuburi de gheață, espresso-ul, laptele de migdale și siropul de caramel într-un shaker și agită timp de 15-20 de secunde.

Pasul 3. Toarnă băutura într-un pahar înalt, fără a strecura gheața.