Rețetă Almond Caramel Shakerato la espressor Prima Latte II

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 espresso dublu (60 ml) |
• 100 ml lapte de migdale |
• 15 ml sirop de caramel |
• cuburi de gheață |
Descriere
Pregătește o băutură rece pe bază de cafea cu gust dulce și delicios. Iată cum prepari Almond Caramel Shakerato în câțiva pași!
Mod de preparare
Pasul 1. Prepară un espresso dublu și lasă-l să se răcească ușor.
Pasul 2. Pune 6 cuburi de gheață, espresso-ul, laptele de migdale și siropul de caramel într-un shaker și agită timp de 15-20 de secunde.
Pasul 3. Toarnă băutura într-un pahar înalt, fără a strecura gheața.
Pasul 2. Pune 6 cuburi de gheață, espresso-ul, laptele de migdale și siropul de caramel într-un shaker și agită timp de 15-20 de secunde.
Pasul 3. Toarnă băutura într-un pahar înalt, fără a strecura gheața.
Preparat cu
-650lei

Breville
Espressor Manual cu Lapte Prima Latte II Argintiu Breville
Presiune 19 bari
Prepară 2 espresso simultan
Funcție spumare lapte
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
649,99lei