Rețetă caffe latte cu sirop de caramel la espressorul Breville Prima Latte II by Adrian Cărădeanu
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 7 - 9 grame de cafea | 
| • 170 - 190 lapte rece de 3,5% grăsime | 
| • 10 - 15 ml sirop caramel | 
Mod de preparare
- Pune lapte rece de 3,5% grăsime în recipientul de lapte
 - Pune cafea măcinată fin în portfiltrul Espressorului Breville Prima Latte II și presează cât mai drept
 - Pune în pahar aproximativ 10 - 15 ml sirop caramel
 - Poziționează tubul sistemului de spumare deasupra paharului și selectează funcția latte mic
 
Preparat cu
-500lei
    Breville
Espressor Manual cu Lapte Prima Latte II Roșu Breville
Presiune 19 bari
Prepară 2 espresso simultan
Funcție spumare lapte
                                
                • in stoc
                
                
                
                        
    
                
                            
        
                
                        
                
        
    
        
                    PRP: 1.299,99lei                    
                
                        
            
                799,99lei            
            
            
        
