Rețetă caffe latte cu sirop de caramel la espressorul Breville Prima Latte II by Adrian Cărădeanu
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 7 - 9 grame de cafea |
• 170 - 190 lapte rece de 3,5% grăsime |
• 10 - 15 ml sirop caramel |
Mod de preparare
- Pune lapte rece de 3,5% grăsime în recipientul de lapte
- Pune cafea măcinată fin în portfiltrul Espressorului Breville Prima Latte II și presează cât mai drept
- Pune în pahar aproximativ 10 - 15 ml sirop caramel
- Poziționează tubul sistemului de spumare deasupra paharului și selectează funcția latte mic
Preparat cu
-500lei
Breville
Espressor Manual cu Lapte Prima Latte II Argintiu Breville
Presiune 19 bari
Prepară 2 espresso simultan
Funcție spumare lapte
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
799,99lei