Rețetă năut crispy la Air Fryerul Breville
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
25m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • 2 conserve năut |
| • 1 linguriță usturoi granulat |
| • 1 linguriță boia dulce |
| • 1 linguriță chimion |
| • 0.5 linguriță piper |
| • 0.5 linguriță sare |
| • 1 lingură amidon de porumb sau făină de orez (pentru extra crispy) |
| • 1 lingură ulei de floarea soarelui |
| • 250g iaurt grecesc |
| • 50g feta |
Descriere
Când ai poftă o gustare pentru film și vrei o variantă făcută acasă, mai sănătoasă, încearcă această rețetă de năut crispy la Air Fryerul Breville!
Mod de preparare
- Conservele de năut se scurg bine de apă, după care se amestecă cu puțin ulei și la final se amestecă bine cu toate condimentele și amidonul.
- Se adaugă năutul în recipientul cilindric pentru cartofi al Airfryerului Breville și se gătesc pe funcția de cartofi la 200 C pentru 20-25 minute
- Se servesc ca atare pe post de snack sau se servesc pe un pat de iaurt, realizat din iaurt amestecat cu brânză feta.
Preparat cu
-400lei

