Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă mușchi de vită la Breville AirFryer by Chef Roxana Blenche

Rețetă mușchi de vită la Breville AirFryer by Chef Roxana Blenche
Rețetă mușchi de vită la Breville AirFryer by Chef Roxana Blenche Rețetă mușchi de vită la Breville AirFryer by Chef Roxana Blenche Rețetă mușchi de vită la Breville AirFryer by Chef Roxana Blenche Rețetă mușchi de vită la Breville AirFryer by Chef Roxana Blenche

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

35m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Mușchi de vită 300 g
• Foietaj 1 buc
• Ou 1 buc
• Cub vită 1 buc
• Ciuperci Champions brune 200 g
• Ceapă albă 100 g
• Ulei de floarea soarelui 50 ml
• Ulei măsline 50 ml
• Sare 1 g
• Piper 1 g
• Pătrunjel 10 g
• Clătite sărate 2 buc

Descriere

Mușchiul de vită se face perfect la AirFryer – devine fraged, suculent și aromat. Urmați pas cu pas rețeta lui Chef Roxana Blenche.

Mod de preparare

1. Ceapa albă se curăță și se taie brunoisse, ciupercile ce pregătesc în cuburi mici. Într-o tigaie adăugați ulei de floarea soarelui, ceapa albă, ciupercile Champions și lăsați-le la călit. După ce s-au călit, adăugați apa și cubul de vită; după ce s-a redus zeama scoateți ciupercile într-un bol la răcit. 

2. Între timp aveți pregătite în prealabil 2 clătite sărate.

3. Într-o altă tigaie dați față la mușchiul de vită cu ulei de măsline, sare și piper.

4. După ce ați dat fața, îl scoateți din tigaie la răcit.

4. Între timp desfaceți foietajul, puneți clătita peste el, ciupercile, mușchiul de vită și pătrunjelul. Închideți foietajul și din ce a rămas formați modelul pe care îl doriți. Ungeți cu ou și puneți-l în fiteuza cu aer cald 35 de minute la 180 de grade.