Rețetă mușchi de vită la Breville AirFryer by Chef Roxana Blenche
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
35m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Mușchi de vită 300 g |
• Foietaj 1 buc |
• Ou 1 buc |
• Cub vită 1 buc |
• Ciuperci Champions brune 200 g |
• Ceapă albă 100 g |
• Ulei de floarea soarelui 50 ml |
• Ulei măsline 50 ml |
• Sare 1 g |
• Piper 1 g |
• Pătrunjel 10 g |
• Clătite sărate 2 buc |
Descriere
Mușchiul de vită se face perfect la AirFryer – devine fraged, suculent și aromat. Urmați pas cu pas rețeta lui Chef Roxana Blenche.
Mod de preparare
1. Ceapa albă se curăță și se taie brunoisse, ciupercile ce pregătesc în cuburi mici. Într-o tigaie adăugați ulei de floarea soarelui, ceapa albă, ciupercile Champions și lăsați-le la călit. După ce s-au călit, adăugați apa și cubul de vită; după ce s-a redus zeama scoateți ciupercile într-un bol la răcit.
2. Între timp aveți pregătite în prealabil 2 clătite sărate.
3. Într-o altă tigaie dați față la mușchiul de vită cu ulei de măsline, sare și piper.
4. După ce ați dat fața, îl scoateți din tigaie la răcit.
4. Între timp desfaceți foietajul, puneți clătita peste el, ciupercile, mușchiul de vită și pătrunjelul. Închideți foietajul și din ce a rămas formați modelul pe care îl doriți. Ungeți cu ou și puneți-l în fiteuza cu aer cald 35 de minute la 180 de grade.
2. Între timp aveți pregătite în prealabil 2 clătite sărate.
3. Într-o altă tigaie dați față la mușchiul de vită cu ulei de măsline, sare și piper.
4. După ce ați dat fața, îl scoateți din tigaie la răcit.
4. Între timp desfaceți foietajul, puneți clătita peste el, ciupercile, mușchiul de vită și pătrunjelul. Închideți foietajul și din ce a rămas formați modelul pe care îl doriți. Ungeți cu ou și puneți-l în fiteuza cu aer cald 35 de minute la 180 de grade.
Preparat cu
-600lei
Breville
Airfryer, friteuză cu aer cald, fără ulei, Breville, 10L
4 funcții presetate
3 moduri gătire
Rotisor
Accesorii lavabile în mașina de spălat
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
699,99lei