Rețetă Espresso Tonic la Espressorul Manual Breville Barista Max Plus by Adrian Cărădeanu
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Recipient - pahar 200 - 250 |
• Decor - Coajă de portocală |
• 30-40 ml Espresso |
• 170 ml apa tonica |
Descriere
Te invităm la un altfel de espresso: tonic, răcoritor, energizant! Adrian Cărădeanu te învață să îl prepari la espressorul Breville Barista Max+!
Mod de preparare
Pasul 1: Pune cafea măcinată fin în portafiltrul Espressorului Breville Barista Max+.
Pasul 2: Prepară un espresso (30ml).
Pasul 3: Umple paharul cu gheață cuburi.
Pasul 4: Toarnă apă tonică în pahar: cam 80% din volum, aproximativ 150ml.
Pasul 5: Toarnă espressp peste apa tonică.
Pasul 6: Decorează paharul cu coajă de portocală.
Preparat cu
-500lei