Rețetă drob de miel în foietaj la Breville Airfryer by Chef Roxana Blenche
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1.5 legături de usturoi verde |
• 1.5 legături de ceapă verde |
• ½ legătură leurdă |
• 25 ml ulei de floarea soarelui |
• 1 kg organe de miel fierte |
• 1 legături de pătrunjel |
• 1 g piper |
• 1 g sare |
• 13 buc. ouă → 6 ouă crude și 3 ouă fierte tăiate cuburi pentru compoziție → 3 ouă fierte tăiate în sferturi (se așază la baza drobului) → 1 ou pentru a unge drobul cu amestec de gălbenuș |
• 30 g pesmet panco |
• ½ pachet buc. foi de plăcintă |
Descriere
Drobul este preparatul nelipsit de pe masa de Paște. Încercați rețeta delicioasă a lui Chef Blenche, pregătită la Air Fryer!
Mod de preparare
1. Tăiați mărunt legăturile de ceapă, usturoi verde, leurdă și cele de pătrunjel.
2. Puneți o oală pe foc cu puțin ulei de floarea soarelui și căliți verdețurile tăiate.
3. Odată călite, transferați-le într-o tavă de cuptor.
4. Tocați organele de miel în cubulețe mici și puneți-le peste verdețuri.
5. Adăugați sarea și piperul.
6. Separat într-un vas spargeți 6 ouă, adăugați sare și bateți-le bine cu ajutorul unui tel de bucătărie. Apoi adăugați pesmetul panco și amestecați bine.
7. Într-un alt vas puneți 6 ouă la fiert.
8. Odată fierte, curățați ouăle de coajă și tăiați mărunt doar 3 dintre ele. Apoi, adăugați ouăle tăiate în compoziție.
9. Turnați ouăle bătute cu pesmet panco deasupra compoziției și amestecați bine.
10. Adăugați foile de plăcintă în interiorul unei forme.
11. Așezați ouăle tăiate în sferturi la baza drobului, adăugați umplutura și nivelați-o.
12. Acoperiți drobul cu foaia de plăcintă și ungeți-l cu amestec de gălbenuș.
13. Coaceți drobul în cuptorul preîncălzit la 180 grade, timp de 45 minute.
2. Puneți o oală pe foc cu puțin ulei de floarea soarelui și căliți verdețurile tăiate.
3. Odată călite, transferați-le într-o tavă de cuptor.
4. Tocați organele de miel în cubulețe mici și puneți-le peste verdețuri.
5. Adăugați sarea și piperul.
6. Separat într-un vas spargeți 6 ouă, adăugați sare și bateți-le bine cu ajutorul unui tel de bucătărie. Apoi adăugați pesmetul panco și amestecați bine.
7. Într-un alt vas puneți 6 ouă la fiert.
8. Odată fierte, curățați ouăle de coajă și tăiați mărunt doar 3 dintre ele. Apoi, adăugați ouăle tăiate în compoziție.
9. Turnați ouăle bătute cu pesmet panco deasupra compoziției și amestecați bine.
10. Adăugați foile de plăcintă în interiorul unei forme.
11. Așezați ouăle tăiate în sferturi la baza drobului, adăugați umplutura și nivelați-o.
12. Acoperiți drobul cu foaia de plăcintă și ungeți-l cu amestec de gălbenuș.
13. Coaceți drobul în cuptorul preîncălzit la 180 grade, timp de 45 minute.
Preparat cu
-600lei
Breville
Airfryer, friteuză cu aer cald, fără ulei, Breville, 10L
4 funcții presetate
3 moduri gătire
Rotisor
Accesorii lavabile în mașina de spălat
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
699,99lei