Rețetă Crinkle Cookies cu ciocolată la AirFryer by Daniel Breda
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 125g făină |
| • 150g zahăr brun |
| • 50g cacao |
| • 50g unt |
| • 100g ciocolată amăruie |
| • 2 ouă |
| • 1 linguriță esență de vanilie |
| • 0.25 linguriță sare |
| • 1 linguriță praf de copt |
| • zahăr pudră pentru tăvălire |
Descriere
Fursecurile crăpate cu ciocolată pe care merită să le încerci!
Mod de preparare
1. Într-un bol amestecăm făina cu cacao, praf de copt și sare.
2. În alt bol amestecăm cu un mixer ouăle și zahărul brun și esența de vanilie pentru 5 minute, după care adaugăm untul topit sau moale, ciocolata topită și mai mixăm totul pentru încă 2 minute.
3. La final adăugăm ingredientele uscate peste compoziția umedă și amestecăm foarte bine până avem o consistență de aluat mai moale.
4. Compoziția finală se lasă la frigider pentru 30 minute (se lucrează mai ușor cu aluatul rece), după care luăm câte o linguriță din aluat și formăm câte o bilă pe care o trecem prin zahăr pudră.
5. Biscuiții se coc la 180°C pentru 10 minute.
2. În alt bol amestecăm cu un mixer ouăle și zahărul brun și esența de vanilie pentru 5 minute, după care adaugăm untul topit sau moale, ciocolata topită și mai mixăm totul pentru încă 2 minute.
3. La final adăugăm ingredientele uscate peste compoziția umedă și amestecăm foarte bine până avem o consistență de aluat mai moale.
4. Compoziția finală se lasă la frigider pentru 30 minute (se lucrează mai ușor cu aluatul rece), după care luăm câte o linguriță din aluat și formăm câte o bilă pe care o trecem prin zahăr pudră.
5. Biscuiții se coc la 180°C pentru 10 minute.
Preparat cu
-400lei

