Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cookies cu fulgi de ciocolată la Breville Air Fryer by Chef Roxana Blenche

Rețetă cookies cu fulgi de ciocolată la Breville Air Fryer by Chef Roxana Blenche
Rețetă cookies cu fulgi de ciocolată la Breville Air Fryer by Chef Roxana Blenche

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

15m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Fulgi de ciocolată 200 g
• Unt 120 g
• Esență vanilie 5 g
• Zahăr brun 150 g
• Făină 300 g
• Sare 1 g
• Praf de copt 10 g
• Lapte pentru servire

Descriere

Biscuiții cu fulgi de ciocolată, sau chocolate cookies, au o rețetă simplă, cu un rezultat delicios.

Mod de preparare

1. Într-un bol puneți ouăle și esența de vanilie, le bateți bine, după care adăugați untul topit.

2. După ce puneți untul topit, adăugați zahărul brun. Amestecați bine și adăugați praful de copt și făina. La final puneți fulgii de ciocolată și formați în mână bile de 50 g.

3. Este foarte important la cookies să congelați aceste bile timp de 1-2 ore ( ele devin fragede și au o formă drăguță). 

4. Scoateți-le din frigider și așezați-le pe o hârtie de copt. Puneți-le în Air Fryer la temperatura de 200 grade, timp de 15 minute.

Să aveți poftă bună!