Rețetă caise coapte cu înghețată la Air Fryer Breville by Chef Roxana Blenche
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
8m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • 5 buc.caise | 
| • 50 g zahăr brun | 
| • 100 g înghețată cu Fistic | 
| • 50 g înghețată cu vanilie | 
| • 100 g fructe pentru decor | 
Descriere
                    Caisele coapte împreună cu înghetața se transformă într-un desert delicios.                
                
                        Mod de preparare
            1. Caisele se taie 1/2 și se pune zahar brun deasupra.
2. Se pun în friteuza cu aer cald Breville timp de 8 minute la temperatura de 200 de grade.
3. Se servesc calde cu înghețată rece deasupra.
            
            
        2. Se pun în friteuza cu aer cald Breville timp de 8 minute la temperatura de 200 de grade.
3. Se servesc calde cu înghețată rece deasupra.
Preparat cu
-400lei
    


 
                 
             
             
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
                     
                     
				 
                 
                 
     
     
    