Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă brânză camembert în pâine, cu toping de struguri, coaptă la Breville Air Fryer, by Prăjiturela

Rețetă brânză camembert în pâine, cu toping de struguri, coaptă la Breville Air Fryer, by Prăjiturela
Rețetă brânză camembert în pâine, cu toping de struguri, coaptă la Breville Air Fryer, by Prăjiturela Rețetă brânză camembert în pâine, cu toping de struguri, coaptă la Breville Air Fryer, by Prăjiturela

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 1 pâine mică, rotundă
• 1 roată de brânză camembert
• 1 ciorchine potrivit de struguri roșii
• câteva crenguțe de rozmarin
• ulei de măsline pentru uns pâinea

Descriere

O rețetă de efect pentru o seară când vrei să te alinți cu ceva bun sau, de ce nu, când ai musafiri.

Mod de preparare

1. Tăiați un capac pâinii, apoi decupați un cerc de dimensiunea roții de brânză și scoateți-i miezul.

2. Tăiați miezul cuburi, apoi stropiți-l cu ulei de măsline - îl veți consuma cu brânză sau ca crutoane.

3. Ungeți pâinea, în interior, cu ulei de măsline. 

4. Puneți capacul bucății de brânză în pâine, apoi adăugați și brânza. 

5. Înfigeți crenguțe de rozmarin în brânză, apoi adăugați boabele de struguri (scoase de pe ciorchine).

6. Coaceți la Air Fryerul încins la 200 de grade, funcția predefinită, pentru 20 de minute. 

7. Odată cu brânza introduceți și crutoanele, dar lăsați-le doar 5 minute.