Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta ardei copti

Reteta ardei copti
Reteta ardei copti

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

15m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Ardei kapia – 1 buc.
• Ardei gras verde – 1 buc.
• Ardei gras galben – 1 buc.
• Ardei gras portocaliu – 1 buc.
• Usturoi – 2 - 3 catei
• Cimbru proaspat – 2 - 3 firicele
• Ulei de masline calitativ – 1 lingurita
• Sare de Himalaya sau sare grunjoasa – 1/2 lingurita
• Sare – dupa gust
• Piper negru – dupa gust
• Ulei de floarea-soarelui – 1 lingurita
• Otet de mere – dupa gust
• Miere – 1/2 lingurita

Mod de preparare

• adaugati usturoiul, cimbrul, sare grunjoasa si uleiul de masline in presa Breville Panini Maker
• adaugati ardeii si inchideti capacul
• rotiti-i daca e cazul pentru a se patrunde peste tot
• adaugati la sfarsit piperul
• curatati pielita de pe ardei (cel mai usor se curata punand folie de plastic pe acestia, cand inca sunt fierbinti, si lasati-o 5 minute pentru a provoca un usor condens sau sub jet de apa)
• amestecati otetul cu uleiul de floarea-soarelui, sarea si mierea, pana obtineti o emulsie
• lasati ardeii sa se inmoaie in aceasta emulsie, pentru cel putin jumatate de ora.

Pofta buna!