Rețetă ciuperci umplute cu verdeață

Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 4 ciuperci Champignon mari |
• 1 lingură pătrunjel tocat |
• 1 fir ceapă verde |
• 1 lingură chives tocat mărunt |
• 1 cățel usturoi |
• ½ linguriță sumac |
• 1 lingură ulei de masline |
• sare |
• piper |
• 1 linguriță legume deshidratate bio |
Descriere
Pregătește ciuperci umplute delicioase în câteva minute. Iată o rețetă simplă.
Mod de preparare
Pasul 1. Rupe codițele de la ciuperci și spală-le, apoi usucă-le cu un șervet de hârtie. Stropește-le cu ulei de măsline și presară peste ele sumac și amestecul de legume deshidratate.
Pasul 2. Amestecă într-un bol ceapa verde tocată mărunt cu pătrunjelul și chivesul mărunțite.
Pasul 3. Condimentează cu sare și piper și umple ciupercile cu amestecul de verdețuri.
Pasul 4. Încinge presa și pune ciupercile. Închide capacul și lasă-le 4 minute să se gătească.
Pasul 5. Servește ciupercile alături de o salată proaspătă.
Pasul 2. Amestecă într-un bol ceapa verde tocată mărunt cu pătrunjelul și chivesul mărunțite.
Pasul 3. Condimentează cu sare și piper și umple ciupercile cu amestecul de verdețuri.
Pasul 4. Încinge presa și pune ciupercile. Închide capacul și lasă-le 4 minute să se gătească.
Pasul 5. Servește ciupercile alături de o salată proaspătă.
Preparat cu
-110lei
Breville
Sandwich-Maker Panini DuraCeramic Breville
Înveliș DuraCeramic
2-3 sandwich-uri
Control temperatură
Rezistent la zgârieturi
• in stoc
PRP: 349,99lei
239,99lei