Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ciuperci umplute cu verdeață

Rețetă ciuperci umplute cu verdeață
Rețetă ciuperci umplute cu verdeață

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 4 ciuperci Champignon mari
• 1 lingură pătrunjel tocat
• 1 fir ceapă verde
• 1 lingură chives tocat mărunt
• 1 cățel usturoi
• ½ linguriță sumac
• 1 lingură ulei de masline
• sare
• piper
• 1 linguriță legume deshidratate bio

Descriere

Pregătește ciuperci umplute delicioase în câteva minute. Iată o rețetă simplă.

Mod de preparare

Pasul 1. Rupe codițele de la ciuperci și spală-le, apoi usucă-le cu un șervet de hârtie. Stropește-le cu ulei de măsline și presară peste ele sumac și amestecul de legume deshidratate.

Pasul 2. Amestecă într-un bol ceapa verde tocată mărunt cu pătrunjelul și chivesul mărunțite.

Pasul 3. Condimentează cu sare și piper și umple ciupercile cu amestecul de verdețuri.

Pasul 4. Încinge presa și pune ciupercile. Închide capacul și lasă-le 4 minute să se gătească.

Pasul 5. Servește ciupercile alături de o salată proaspătă.