Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă sandwichuri cu carne de porc și brânză emmentaler la Sandwich-Maker Extra Deep Fill Breville

Rețetă sandwichuri cu carne de porc și brânză emmentaler la Sandwich-Maker Extra Deep Fill Breville
Rețetă sandwichuri cu carne de porc și brânză emmentaler la Sandwich-Maker Extra Deep Fill Breville

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

7m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru 2 porții:
• 4 felii de pâine albă feliată
• Unt
• 80g carne de porc gătită în sos barbecue
• 70g brânză Emmentaler (35g/porție)
• 4 felii de ardei iute (opțional)

Servește cu:
• murături
• mărar
• sos iute sriracha
• muștar

Descriere

Dacă ți-a rămas niște carne de porc deja gătită, de la mesele anterioare, atunci combin-o cu ingredientele de mai jos și pregătește niște sandwichuri absolut delicioase! 

Mod de preparare

  • Conectează la o priză Sandwich-Makerul Extra Deep Fill Breville și așteaptă să se încălzească
  • Unge cu unt cele 4 felii de pâine, doar pe o parte
  • Adaugă 2 felii cu partea cu unt dedesubt
  • Începe să adaugi ingredientele și asigură-te că lași un spațiu de 1 cm de jur împrejurul marginii (acest lucru te va ajuta să le sigilezi mai bine)
  • Deasupra, pune celelalte 2 felii de pâine, cu partea unsă cu unt orientată în sus
  • Închide capacul și cuplează dispozitivul de fixare a mânerului
  • Gătește timp de aprox. 7-8 minute până când sanndwichurile devin aurii
  • Îndepărtează cu grijă sandvișurile și așteaptă să se răcească un pic înainte de a le mânca

Rapid și delicios! Poftă mare!