Rețetă hamburger de casă la sandwich-maker Panini Breville

Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
7m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 100 - 150 gr.carne tocată de vită |
• 1/4buc ceapă șalotă |
• 1 cățel usturoi |
• 2buc roșii |
• 1/2 buc.ceapă roșie |
• 1 felie cașcaval |
• 1 chiflă hamburger |
• frunze de salată sau de rucola |
• sare |
• piper |
Descriere
Cu rețeta de hamburger de casă, pregătești o cină excepțională! Urmează pașii și savurează un hamburger de vită pregătit de tine!
Mod de preparare
Pasul 1. Taie șalota și usturoiul cubulețe mici sau, pur și simplu, le poți da prin răzătoare.
Pasul 2. Amestecă-le cu carnea de vită, asezoneaz-o și pune-o în presa Breville Panini Maker la prăjit, fără a închide capacul (carnea este groasă și trebuie să se pătrundă în centru).
Pasul 3. Întoarce carnea de vită, pentru a se prăji și pe cealaltă parte.
Pasul 4. Taie chifla de hamburger pe jumătate, pune carnea de vită, felia de cașcaval, salata, 2 rondele de ceapă roșie și 2 - 3 rondele de roșie.
Pasul 2. Amestecă-le cu carnea de vită, asezoneaz-o și pune-o în presa Breville Panini Maker la prăjit, fără a închide capacul (carnea este groasă și trebuie să se pătrundă în centru).
Pasul 3. Întoarce carnea de vită, pentru a se prăji și pe cealaltă parte.
Pasul 4. Taie chifla de hamburger pe jumătate, pune carnea de vită, felia de cașcaval, salata, 2 rondele de ceapă roșie și 2 - 3 rondele de roșie.
Preparat cu
-16%
Breville
Sandwich-Maker Panini Breville
Capacitate 2-3 sandwich-uri
Platane antiaderente
Ȋnalţime reglabilă
Ideal pentru Focaccia și Ciabatta
• in stoc
PRP: 239,99lei
199,99lei