Reteta frigarui asortate

Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
10m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Piept de pui ½ buc |
• Somon afumat 100 gr. buc.intreaga |
• Ardei gras rosu ½ buc |
• Ardei gras portocaliu ½ buc |
• Ceapa rosie 1 buc.mai mare |
• Dovlecel 4 rondele |
• Ulei de masline o lingura |
• Sare |
• piper dupa gust |
• Oregano uscat o lingurita |
• Seminte de susan o lingurita |
• Betisoare de bambus pentru frigarui |
Mod de preparare
• taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm
• taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar feliile de dovlecel pe jumatate
• puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele)
• ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat
• incalziti presa Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati
• intoarceti frigaruile pe toate partile, pentru a se rumeni uniform
• la final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.
Pofta buna!
• taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar feliile de dovlecel pe jumatate
• puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele)
• ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat
• incalziti presa Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati
• intoarceti frigaruile pe toate partile, pentru a se rumeni uniform
• la final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.
Pofta buna!
Preparat cu
-16%
Breville
Sandwich-Maker Panini Breville
Capacitate 2-3 sandwich-uri
Platane antiaderente
Ȋnalţime reglabilă
Ideal pentru Focaccia și Ciabatta
• in stoc
PRP: 239,99lei
199,99lei
-40lei