Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă frigărui asortate

Rețetă frigărui asortate
Rețetă frigărui asortate

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• ½ piept de pui
• 100 gr. somon afumat
• ½ ardei gras roșu
• ½ buc.ardei gras portocaliu
• 1 ceapă roșie mare
• 4 rondele dovlecel
• 1 lingură ulei de măsline
• sare
• piper
• 1 linguriță oregano uscat
• 1 linguriță semințe de susan
• bețișoare de bambus pentru frigărui

Descriere

Descoperă rețeta de frigărui asortate, pe care le prepari atât cu pui, cât și cu somon. 

Mod de preparare

Pasul 1. Taie pieptul de pui și somonul afumat în cubulețe de 2 cm.

Pasul 2. Taie ardeiul gras în cuburi de aceeași dimensiune cu bucățile de carne, ceapă roșie în patru, iar feliile de dovlecel pe jumătate.

Pasul 3. Pune carnea de pui, peștele și legumele alternativ pe bețișoarele de bambus (nu este nevoie să inmoi în apă bețișoarele).

Pasul 4. Unge frigăruile pe toate părțile cu ulei de măsline, condimentează cu sare și piper după gust și presară deasupra oregano uscat.

Pasul 5. Încălzește presa Breville Panini Maker și pune frigăruile, închizând ușor și capacul, dar fără să presezi.

Pasul 6. Întoarce frigăruile pe toate părțile, pentru a se rumeni uniform.

Pasul 7. La final, presară semințe de susan și servește alături de o salată.