Rețetă salată cu pui la airfryerul Halo Flexi, Digital, 11L, Breville
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 300g pui gătit, tăiat bucăți mici |
• 2 cepe |
• 1 căpățână mică de usturoi, întreagă |
• 2 crenguțe de rozmarin proaspăt |
• 400g conservă de năut, clătit și scurs |
• 1 ardei roșu, fără semințe și tăiat în 4 bucăți |
• 1 conopidă medie, tăiată în buchețele |
• 2 linguri ulei |
• 1 felie de pâine tare ruptă bucăți mici (opțional) |
• 2-3 lingurițe de frunze mixte |
• 1 lingură oțet de vin roșu |
• 2 linguri ulei de măsline |
Mod de preparare
Pasul 1: Într-un coș adaugă ceapa, căpățâna de usturoi, rozmarinul, bucățile de ardei roșu și 1 lingură de ulei, amestecă bine.
Pasul 2: În al doilea coș adaugă conopida, năutul și restul de 1 lingură de ulei, amestecă pentru a combina.
Pasul 3: Selectează funcția de prăjire cu aer cald și ajustează temperatura la 200°C și timpul la 20 de minute.
Pasul 4: Amestecă sau agită ambele coșuri pe jumătatea timpului de gătire, airfryerul va emite un semnal când trebuie să faci acest lucru.
Pasul 5: Cu 5 minute înainte de finalul gătitului, adaugă pâinea în coșul cu conopida pentru a o rumeni.
Pasul 6: Îndepărtează ambele coșuri când se termină programul.
Pasul 7: Pune conopida rumenită, năutul și pâinea într-un castron mare de amestecă.
Pasul 8: Separă frunzele de rozmarin și taie ardeiul roșu fript în fâșii, adaugă acestea în castron împreună cu ceapa și lasă la răcit.
Pasul 9: Taie căpățâna de usturoi rumenită în jumătate și stoarce conținutul într-un vas mic.
Pasul 10: Adaugă oțetul de vin roșu, uleiul de măsline, sare și piper, și amestecă-le.
Pasul 11: Adaugă puiul gătit și frunzele în castron împreună cu dressingul și amestecă ușor.
Pasul 2: În al doilea coș adaugă conopida, năutul și restul de 1 lingură de ulei, amestecă pentru a combina.
Pasul 3: Selectează funcția de prăjire cu aer cald și ajustează temperatura la 200°C și timpul la 20 de minute.
Pasul 4: Amestecă sau agită ambele coșuri pe jumătatea timpului de gătire, airfryerul va emite un semnal când trebuie să faci acest lucru.
Pasul 5: Cu 5 minute înainte de finalul gătitului, adaugă pâinea în coșul cu conopida pentru a o rumeni.
Pasul 6: Îndepărtează ambele coșuri când se termină programul.
Pasul 7: Pune conopida rumenită, năutul și pâinea într-un castron mare de amestecă.
Pasul 8: Separă frunzele de rozmarin și taie ardeiul roșu fript în fâșii, adaugă acestea în castron împreună cu ceapa și lasă la răcit.
Pasul 9: Taie căpățâna de usturoi rumenită în jumătate și stoarce conținutul într-un vas mic.
Pasul 10: Adaugă oțetul de vin roșu, uleiul de măsline, sare și piper, și amestecă-le.
Pasul 11: Adaugă puiul gătit și frunzele în castron împreună cu dressingul și amestecă ușor.
Preparat cu
-300lei