Rețetă ruladă de porc cu legume la airfryer Breville Halo Flexi by Teo's Kitchen










Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500g carne tocată porc sau amestec cu vită |
• 2 ouă |
• 80g parmezan răzuit |
• 80g pesmet |
• ¼ lgț sare |
• ¼ lgț piper |
• 1 lgț usturoi granulat |
• 2 lgț mix condimente pentru chiftele |
• 3-4 lg pătrunjel tocat mărunt |
• 150g felii bacon |
• 100g cașcaval dat pe răzătoare |
• 450g legume congelate |
• o țelină |
• 4-5 morcovi |
• un păstârnac |
• 2 bucăți sfeclă |
Descriere
Daca ești în căutarea unui preparat special, cu care să îți suprinzi invitații, încearcă reteța de ruladă de porc cu legume coapte!
Se pregătește atât de ușor, nu ai nevoie de multe ingrediente și rezultatul este delicios și foarte aspectuos! La airfryer pregătești friptura și garnitura în același timp și sunt gata la fel.
Deși pare că are o rețetă complicată, rulada din carne de porc tocată de porc se pregătește ușor. Rădăcinoasele coapte sunt ușor caramelizate, mulțumită adaosului de miere și oțet balsamic și au un gust divin!
Se pregătește atât de ușor, nu ai nevoie de multe ingrediente și rezultatul este delicios și foarte aspectuos! La airfryer pregătești friptura și garnitura în același timp și sunt gata la fel.
Deși pare că are o rețetă complicată, rulada din carne de porc tocată de porc se pregătește ușor. Rădăcinoasele coapte sunt ușor caramelizate, mulțumită adaosului de miere și oțet balsamic și au un gust divin!
Mod de preparare
Pasul 1: Pune legumele congelate la fiert în apă cu sare. Le scurgem foarte bine.
Pasul 2: Pentru ruladă, amestecă toate ingredientele, frământă cu mâna. Pe o foaie de copt întinde carnea într-un dreptunghi. Pune feliile de bacon, una lângă alta, astfel încât să acoperi toată suprafața. Presară deasupra cașcaval răzuit. În partea de jos a dreptunghiului, pune legumele și presară deasupra extra cașcaval.
Pasul 3: Cu ajutorul hârtiei de copt, rulează foarte strâns. Închide capetele și folosește hârtia de copt pentru a muta rulada în coșul de la aifryer.
Pasul 4: Pentru rădăcinoasele coapte, curăță legumele și taie-le în cuburi de mărime potrivită. Amestecă cu câte 2 linguri din fiecare: ulei de măsline, miere, oțet balsamic. Condimentează cu sare, piper, ierburi aromatice, usturoi granulat. Le așezăm pe tăvițele de plasă ale airfryer-ului.
Pasul 5: Coace ambele preparate la 180°C, 40-45 minute, folosind funcția SYNC a aifryer-ului dublu Breville Halo Flexi, astfel încât friptura și garnitura să fie gata în același timp.
Pasul 2: Pentru ruladă, amestecă toate ingredientele, frământă cu mâna. Pe o foaie de copt întinde carnea într-un dreptunghi. Pune feliile de bacon, una lângă alta, astfel încât să acoperi toată suprafața. Presară deasupra cașcaval răzuit. În partea de jos a dreptunghiului, pune legumele și presară deasupra extra cașcaval.
Pasul 3: Cu ajutorul hârtiei de copt, rulează foarte strâns. Închide capetele și folosește hârtia de copt pentru a muta rulada în coșul de la aifryer.
Pasul 4: Pentru rădăcinoasele coapte, curăță legumele și taie-le în cuburi de mărime potrivită. Amestecă cu câte 2 linguri din fiecare: ulei de măsline, miere, oțet balsamic. Condimentează cu sare, piper, ierburi aromatice, usturoi granulat. Le așezăm pe tăvițele de plasă ale airfryer-ului.
Pasul 5: Coace ambele preparate la 180°C, 40-45 minute, folosind funcția SYNC a aifryer-ului dublu Breville Halo Flexi, astfel încât friptura și garnitura să fie gata în același timp.
Preparat cu
-400lei