Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta supa de fasole verde, spanac, sparanghel si lapte de cocos

Reteta supa de fasole verde, spanac, sparanghel si lapte de cocos
Reteta supa de fasole verde, spanac, sparanghel si lapte de cocos

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

25m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Fasole congelata – 250 gr
• Spanac congelat – 250 gr
• Sparanghel – 200 gr
• Usturoi copt – 1 catel
• Bautura din lapte de cocos – 200 300 ml
• Sare (optional) – dupa gust

Mod de preparare

• curata sparanghelul
• pune apa la fiert, iar cand aceasta a inceput sa clocoteasca adauga fasolea
• dupa cca 15 minute, adauga spanacul congelat si sparanghelul
• lasa-le cateva minute, dupa care scurge apa intr-un bol
• pune usturoiul copt peste legume
• cu ajutorul blenderului Breville Hand Blender paseaza totul bine, adaugand treptat bautura din lapte de cocos
• daca doresti ca supa sa fie mai lichida, poti pune putina apa din cea in care au fiert legumele
• potriveste de sare (optional).

Pofta buna!