Rețetă mini sandwich-uri fără gluten by Flavia Hirișcău




Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Mini sandwich 1: |
• 2 felii pâine fără gluten |
• pesto |
• 2 felii mozzarella |
• felii de măsline negre. |
Mini sandwich 2: |
• 2 felii pâine fără gluten |
• frunze de spanac |
• 2 felii cașcaval |
• o felie mușchi de porc |
Descriere
Iată o rețetă de mini sandwich-uri fără gluten, perfecte pentru adulți și copii. Ce este special la aceste sandwich-uri este structura înaltă, cu o umplutură generoasă și delicioasă.
Mod de preparare
Pentru mini sandwich 1: Unge feliile de pâine cu pesto și între ele adaugă o felie de mozzarella, felii de măsline negre și încă o felie de mozzarella.
Pentru mini sandwich 2: Între 2 felii de pâine, am pus frunze de spanac, o felie de cașcaval, o felie de mușchi de porc, încă o felie de cașcaval și câteva frunze de spanac.
Pregătire mini sandwich-uri: Pune sandwich-urile în aparatul încins și lasă-le până în momentul în care s-a stins becul portocaliu al aparatului. Dacă îți dorești sandwich-uri cu pâine crocantă, mai prăjită, atunci le poți lăsa puțin mai mult în aparat.
Pentru mini sandwich 2: Între 2 felii de pâine, am pus frunze de spanac, o felie de cașcaval, o felie de mușchi de porc, încă o felie de cașcaval și câteva frunze de spanac.
Pregătire mini sandwich-uri: Pune sandwich-urile în aparatul încins și lasă-le până în momentul în care s-a stins becul portocaliu al aparatului. Dacă îți dorești sandwich-uri cu pâine crocantă, mai prăjită, atunci le poți lăsa puțin mai mult în aparat.