Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Espressor Manual Barista Mini Breville

Espressor Manual Barista Mini Breville
-300lei
Espressor Manual Barista Mini Breville

Espressor Manual Barista Mini Breville

Cadou

râșniță, râșniță de cafea, râșniță Melitta, râșniță electrică, râșniță cafea, râșniță cafea profesională. melitta, melitta romania,
1 x Râșniță de cafea Melitta MOLINO
Valoare cadou:
249,99 lei
199,99 lei
1.399,99lei
1.699,99lei
-300lei
1 2 3 4 5
(6)
• in stoc
• livrare la domiciliu in 1-2 zile
• transport 19,99 lei
• Prețul include TVA și ecoTAX - 1,04 lei • cod produs VCF125X-01

Cumpara in 12 Rate fara dobanda: 116,67lei/luna

• Sistem de Preinfuzare a cafelei & Thermoblock

Retete Compară cu alte produse

Specificații tehnice complete

Accesorii Portafiltru, un filtru cu perete dublu, un filtru cu perete simplu, tamper, accesoriu de curatare, recipient pentru spumarea laptelui detasabil din inox
Presiune 15 bari
Functii Tehnologie thermoblock, sistem auto shot control, sistem de spumare a laptelui, sistem de preinfuzare a cafelei, sistem Italian Crema
Recipient pentru spumarea laptelui 350 ml
Rezervor apa 2 L - detasabil
Configurare manuala Single Shot (30ml), Double Shot (60ml), Apa fierbinte (200ml)
Alte functii Portafiltru de 58mm (20-22g cafea)
Cod produs VCF125X
Garantie 2 ani
Dimensiuni aparat 350 x 296 x 386 mm

Aspect general

Noul espressor de cafea de la Breville te transforma in barista, chiar la tine acasa! Te bucuri de o cafea ca in oras la tine acasa, oricand iti doresti! Breville Barista Espresso Machine reprezinta ultima inovatie in domeniul espressoarelor de cafea si este dotat cu toate functiile de ultima generatie pentru ca momentele tale de rasfat sa fie desavarsite.

Noua tehnologie pentru o cafea perfecta

Noul portafiltru de care espressorul Breville Barista Machine dispune are o forma noua: este mai incapator (58mm) si permite introducerea de 20-22g de cafea. In plus, datorita formei ergonomice este mai usor de montat si curatat.

Noul portafiltru asigura scurgerea uniforma a apei si o mai buna extragere a gustului.

Sistemul de pre-infuzare a cafelei reprezinta piesa de rezistenta a acestui espressor de cafea: o mica cantitate de apa este distribuita peste cafeaua macinata presata inaintea fluxului continuu de apa pentru a imbogati aroma cafelei. Astfel, te bucuri de un espresso puternic si profiti de aroma cafelei la maximum!

Sistemul thermoblock asigura incalzirea rapida si obtinerea unei temperaturi optime a apei pentru cea mai buna extractie a cafelei si pentru texturarea laptelui. Acest sistem este echipat cu un controler PID care monitorizeaza constant temperatura apei pentru a se asigura ca aceasta ajunge la cafeaua macinata la temperatura corecta. Un espresso se prepara cu apa fierbinte, nu fiarta. Sistemul thermoblock incalzeste apa astfel incat extractia cafelei sa aiba loc la 92 de grade Celsius, chiar inainte de punctul de fierbere. Astfel, este asigurata extractia optima a uleiurilor din cafeaua macinata. Temperaturile mai mari ard cafeaua, rezultand un gust amar.

Sistemul Italian Crema este  secretul din spatele unui espresso intens, cremos si cu un strat de crema aurie. Filtrul cu perete dublu creeaza contrapresiune suplimentara, oferind o aerare subtila pentru o extragere adecvata a cafelei si o turnare constanta. 

Sistemul auto-shot control iti permite sa alegi cafeaua pe care o doresti: single shot (30ml), double shot(60ml) sau apa fierbinte (200ml). Foloseste functia de apa fierbinte atunci cand vrei o cafea neagra lunga, pentru a prepara un ceai sau pur si simplu pentru a incalzi cana inainte de a prepara un espresso.

Steam Wand - Obtine o spuma bogata de lapte

Breville Barista Mini Machine dispune de un steam wand performant ce distribuie abur direct in recipientul cu lapte. Astfel, aburul presurizat incalzeste si adauga textura laptelui, fapt ce iti va permite sa obtii un cappuccino sau latte perfect, transformand bautura ta intr-una deosebita.

Espressorul de cafea Barista Mini Espresso Machine de la Breville va deveni rapid prietenul tau cel mai bun in fiecare dimineata si nu numai! Atunci cand ai musafiri, prepara rapid doua espresso simultan, ambele avand o aroma puternica.

Espressorul dispune de paduri de cauciuc pe partea inferioara pentru a minimiza nivelul de zgomot, dar si pentru a preveni vibratiile. In plus, poti folosi orice tip de cana sau pahar, indiferent de inaltimea sa (spre exemplu ceasca de cafea, pahar de latte machiatto, cana de espresso, etc) deoarece Barista Machine este special conceput in acest sens.

Noul espressor de cafea Breville Barista Mini Machine vine cu multe accesorii: portafiltru model nou de 58mm, filtru cu perete dublu, filtru cu perete simplu, recipient pentru lapte, accesoriu pentru curatare, rezervor de apa detasabil cu o capacitate de 2L si tamper pentru cafea.

Bucura-te de noua tehnologie si fii propriul Barista la tine acasa alaturi de Barista Mini Espresso Machine de la Breville!

Primul tau espressor de barista - Barista Mini

Primul tau espressor de barista - Barista Mini

Cu espressorul de
cafea Barista Mini îți dezvolți pasiunea pentru cafea și dobândești aptitudinile
unui barista! Transformă  prepararea
cafelei într-un adevărat ritual și pune-ți creativitatea la încercare: spumează
laptele cu steam wand-ul aparatului și crează modele unice în spuma densă de
lapte – Latte Art la tine acasă! Cappuccino, Latte Machiatto, Flat White, și
multe alte specialități pot fi preparate simplu și rapid, alături de Breville Barista
Mini!


Control optim al temperaturii

Control optim al temperaturii

Cafeaua își păstrează toate proprietățile cu ajutorul noului sistem Thermoblock, care asigură temperatura optimă. Sistemul în 3 pași combină încălzirea rapidă prin funcția Thermoblock, pre-infuzarea cafelei pentru o extragere egală și controlul PID avansat ce are rolul de a distribui o temperatură optimă și constantă pe durata extracției. Temperatura se poate seta intre 88 si 96°C.

Sistem auto shot control

Sistem auto shot control

Alege între single (30ml) și double shot (60ml) și savurează o cafea cu aromă intensă! Folosește două cești micuțe și selectează DoubleShot pentru a prepara două espresso în același timp!

Portafiltru de 58mm

Portafiltru de 58mm

Espressorul de cafea Barista Mini dispune de un portafiltru de 58mm, folosit la toate espressoarele profesionale, în care intră o cantitate de 20-22g de cafea.

Spumare a laptelui

Spumare a laptelui

Rotește spre dreapta pentru a activa funcția de spumare a laptelui și spre stânga pentru a selecta opțiunea de apă fierbinte pentru ceaiuri și cafea neagră lungă!

Latte Art la tine acasă

Latte Art la tine acasă

Steam wand-ul cu abur spumează laptele și deschide noi orizonturi creative în materie de Latter Art, care îi vor impresiona până și pe cei mai pretențioși musafiri!

Sistem de preinfuzare

Sistem de preinfuzare

Espressorul Barista Mini dispune de un sistem special de pre-infuzare a cafelei pe 3 nivele. Înainte de fluxul constant de apă, espressorul distribuie o cantitate mai mică de apă fierbinte peste cafeaua presată pentru a elibera aroma intensă a acesteia.

Întrebări frecvente

Cea mai recomandată cafea este Arabica, deoarece are un gust mai aromat, mai fructat. Cel mai bun espresso se obține prin râșnirea pe loc a boabelor de cafea. Astfel, este indicat să eviți să cumperi cafea măcinată. Boabele de cafea de calitate produc un espresso perfect, cu aroma bogată, cremos și cu textură fină. Achiziționează cafeaua de la un magazine specializate, astfel poți afla ușor informații legate de prospețimea boabelor, dar și când au fost procesate și prăjite. 

Prăjirea boabelor de cafea reprezintă un proces important, deoarece este responsabil pentru acea aromă intensă și delicioasă, dar și pentru textura cremoasă. Verifică punga de cafea boabe înainte să o cumperi și verifică dacă are înscrisă pe spate data la care acestea au fost prăijite. Este recomandat ca pentru un rezultat optim, boabele să nu fie consumate mai devreme de 4 zile și în cel mult 3 săptămâni de la data prăjirii. 

Dacă punga de boabe vine cu un sistem tip ziplock de închidere, atunci o poți închide bine și păstra într-un loc ferit de căldură, umiditate și lumina soarelui. Dacă punga nu are un sistem de îmchidere, poți depozita cafeaua într-un borcan care izolează bine și nu permite aerului să intre. Mai mult, poți alege să videzi boabele în pungi sigilate, folosind un aparat de vidat.

Într-o anumită măsură, aroma unui espresso este dată și de calitatea apei utilizate. Apa de la robinet conține sedimente și minerale nadorite ce pot influența în mod negativ atât băutura, cât și espressorul de cafea. În cazul în care dorești să folosești apă de la robinet, este recomandat să o filtezi folosind o cană filtrantă sau un system de filtrare a apei pentru a reduce depunerile de calcar dar și alte substanțe ce afectează rezultatul final. Poți folosi și apă plată din comerț.

Când vine vorba despre râșnirea cafelei, un proces extrem de important, secretul este unul singur: să experimentezi până când găsești granulația ce îți oferă gustul care îți place cel mai mult.

O granulație prea mare nu va permite espressorului de cafea să extragă suficientă savoare, iar rezultatul va fi un espresso acid, cu gust ușor acru sau în unele cazuri, sărat. O granulație prea mica va avea un gust amărui și lipsit de aromă; îți va da impresia unui espresso tare, deși este defapt doar amar. 

Pentru un gust intens și o textură cremoasă, este recomandat să râșnești cafeaua în fiecare dimineață, chiar înainte de prepararea acesteia. 

Pe cât de important este procesul de râșnire, pe atât de importantă este și tasarea folosind un tamper. Acest process restricționează scurgerea apei, forțând cafeaua să interacționeze pentru mai mult timp cu apa. Astfel, rezultatul va fi o cafea aromată și intensă. Este recomandat ca tamperul să aibă aceeași dimensiune ca sita, pentru a obține o potrivire perfectă. După ce ați așezat cafeaua în filtru, presați-o cu tamperul cu o forță de aproximativ 13kg pentru nivelarea acesteia. Pentru o extracție uniformă, presarea fermă este esențială. 

Râșnește cafeaua boabe și adaugă 7-9 grame în filtru. Folosind tamperul, presează cafeaua cu putere și asigură-te că aceasta este presată și distribuită uniform pe întreaga suprafață a filtrului. Încălzește ceașca de cafea cu apă fierbinte (aceasta ar trebui să aibă aproximativ 45 de grade). Pune filtrul în espressor și selectează butonul „espresso” si gata! 

Înainte de toate, este important să știi că laptele ales are o importanță foarte mare, precum și păstrarea acestuia. Cel mai recomandat lapte este cel de 3.5% grăsime, păstrat la frigider și folosit rece. Evită să umpli recipientul cu lapte și să îl lași afară. 

Pentru a obține o textură de lapte ideală, este important ca steam wand-ul să fie poziționat la unghiul corect, recipientul de lapte să se afle în poziția optima, iar temperatura corespunzătoare să fie atinsă. Iată ce trebuie să faci:

  • Umple recipientul de lapte pe trei sferturi folosind lapte rece, proaspăt scos de la frigider
  • Selectează funcția STEAM rotind butonul spre dreapta. Când indicatorul luminous rămâne aprins, mută butonul înapoi în poziția OFF
  • Poziționează steam wandul în recipientul cu lapte la ora 12, cu vârful îndreptat spre ora 15:00 și păstrează o distanță de un deget între steam wand și peretele recipientului. Mai mult, nu insera steam wand-ul până la fundul recipientului, ci doar puțin sub suprafața laptelui
  • Menține recipientul de lapte pe cât de nemișcat posibil și ajustează poziția pe măsură ce nivelul laptelui crește
  • Atunci când laptele își dublează nivelul, scufundă steam wand-ul până la fund și menține poziția timp de câteva secunde pentru a omogeniza consistența
  • Vei știi că laptele este gata atunci când baza recipientului este prea fierbinte pentru a fi atinsă mai mult de 3 secunde
  • Curăță întotdeauna steam wand-ul după fiecare utilizare și elimină laptele în exces, rămas în interior acestuia
Review-uri (6) pentru Espressor Manual Barista Mini Breville
Branescu Cristian, 20.05.2020
1 2 3 4 5
Dupa 1 luna de utilizare consider ca este cea mai buna alegere avand in vedere ca am mai testat si alte espressoare inainte.
Face o cafea foarte buna cu conditia sa utilizezi cafea de calitate si sa nu presezi prea tare cafeaua in cos.
adauga un raspuns
Bombea Mihai, 08.05.2020
1 2 3 4 5
Foarte bun.Recomand.
adauga un raspuns
Petronela, 01.05.2020
1 2 3 4 5
Excelent . Nu am crezut ca poate face i cafea atat de Buna
adauga un raspuns
Branescu Cristian, 27.04.2020
1 2 3 4 5
Un espressor super, ok.
Am testat inainte 2 espressoare delonghi dar nu se compara cu acesta.
adauga un raspuns
Bombea Mihai, 15.04.2020
1 2 3 4 5
Este exact espressorul pe care l-am dorit si asa cum este descris si pe site-ul breville, un aparat manual cu care poti sa-ti dezvolti creativitatea, insa face un espresso foarte bun si cu setarile din fabrica, iar laptele spumat pentru cappuccinno este excelent.Pana acum am folosit doar cafea Dallmayr Prodomo boabe, rasnite proaspat cu rasnita primita cadou care este iarasi un produs foarte bun, de nelipsit daca doriti o cafea buna iar ca lapte am folosit Napolact Bio cu 3,5% grasime.Pregatesc cu el doua espresso mici si doua cappuccino in fiecare zi si vreau sa va spun ca-mi face ziua mai frumoasa de cand il am.Nu-l recomand totusi celor care nu au timp dimineata si se grabesc si care vor o cafea rapid la o singura apasare de buton.Un espresso bun sau un cappuccino bun necesita ceva timp pentru pregatirea aparatului inainte si dupa extragerea cafelei.In concluzie este un produs foarte bun si de calitate deci il recomand cu caldura.
adauga un raspuns
Radu Carla, 08.04.2020
1 2 3 4 5
Espressor Manual Barista Mini Breville
Espressor Manual Barista Mini Breville