Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide
-1.000lei
Espressor Barista Signature Breville

Espressor Barista Signature Breville

PRP: 3.999,99 lei
Pret BLACK FRIDAY
2.999,99lei
12 rate egale
250lei/luna
• Livrare in 1-2 zile lucratoare
• Transport 29,99 lei
• Prețul include TVA 19% și ecoTAX - 1,04 lei
• cod produs VCF161X-01 • Tehnologie Dual Thermoblock
• Tehnologie de curățare Less Mess Grind
Manual de utilizare Rețete Compară cu alte produse

Specificații tehnice

Accesorii portafiltru de 58 mm, tamper, accesoriu de curățare, recipient de lapte detașabil din inox, filtru single shot, filtru double shot, filtru de apă integrat
Funcții tehnologie Dual Thermoblock, tehnologie Less Mess Grind, râșniță cu 30 niveluri de granulație și capacitate de 250g, funcție de spumare a laptelui, preinfuzare a cafelei, personalizare manuală
Presiune 15 bari
Recipient lapte 460 ml
Rezervor apă 2.8 L, detașabil
Configurare manuală single shot, double shot, apă fierbinte, spumant de lapte
Dimensiuni (L x l x h) 415 x 310 x 330 mm
Garanție persoane fizice 24 luni
Garanție persoane juridice 12 luni
Greutate 11.2 kg
Alte funcții Interfață LED, portafiltru de 58mm (20-22g cafea), timer
Cod produs VCF161X-01

Aspect general

Noul espressor de cafea boabe Barista Signature de la Breville, vârful de gamă al acestui brand, îți aduce acasă cafeaua cu un gust bogat, personalizat în detaliu! Descoperă espressorul manual Barista Signature, partenerul alături de care prepari cafea pe gustul tău cu ușurință, în câteva minute!

Optimizat pentru una sau două porții simultate de cafea americano, latte, flat white sau cappuccino, Breville Barista Signature înseamnă un mix de inteligență și performanță, într-un design elegant, potrivit cu orice bucătărie modernă.

Tehnologia Dual Thermoblock face posibilă atât prepararea a una sau două cafele, cât și spumarea laptelui simultan, ceea ce înseamnă un plus de gust, într-un timp scurt de așteptare. 

Tehnologia Less Mess Grind îți păstrează curățenia în bucătărie. Resturile de cafea măcinată rămân în portafiltru, în loc să ajungă pe masă. După măcinarea boabelor, cantitatea de resturi este minimizată (comparativ cu modelul Barista Max Breville). 

Râșnița inteligentă îți oferă feedback despre cantitatea optimă de cafea boabe necesare pentru 1 sau 2 espresso, dar și gradul de măcinare al boabelor. Poți personaliza măcinarea mulțumită celor 30 de setări ale râșniței, în timp ce cantitatea de boabe măcinate este ajustată în funcție de porțiile de cafea pe care le pregătești. 

Cu ajutorul aburului, tubul de spumare rece la atingere spumează laptele în mod catifelat, iar tu îl manevrezi în siguranță. 

Acest aparat este potrivit mai ales dimineților când vrei să savurezi o cafea excelentă preparată rapid, dar și momentelor de relaxare, cu un cappuccino aromat.

Răsfață-te zilnic cu o cafea pe gustul tău, alături de espressorul de cafea boabe Barista Signature Breville!

Descoperă gama completă de espressoare Breville!

Recunoscut internațional pentru design

Recunoscut internațional pentru design

Espressorul Barista Signature este recunoscut de către specialiștii din juriul premiilor Red Dot 2024, pentru designul său elegant, funcțiile ușor de folosit și calitatea excelentă a espresso-ului.

Less Mess Grind

Less Mess Grind

Tehnologia dezvoltată de Breville face ca resturile de cafea măcinată să rămână în tava de colectare, pentru un proces mai ușor de curățare. 

Dual Thermoblock

Dual Thermoblock

Prepari una sau două cafele în același timp, la temperatura optimă. În paralel, poți spuma laptele și economisești timp de fiecare dată.

Măcinare inteligentă

Măcinare inteligentă

Ai la dispoziție 30 de setări, ca să poți ajusta măcinarea în funcție de specificul boabelor și feedback în timp real, pentru o aromă intensă.

Stabilitate și siguranță

Stabilitate și siguranță

Espressorul din inox are o greutate de 11,2 kg, mulțumită căreia va avea o stabilitate sporită și îți va permite să îl manevrezi în siguranță. 

Precizie sporită

Precizie sporită

Ecranul LED oferă informații despre extragerea cafelei în timp real, astfel încât să poți seta cu precizie consistența cafelei. 

Consum redus de energie

Consum redus de energie

După prepararea cafelei, espressorul este programat să se închidă singur, pentru a eficientiza consumul de energie. 

Tabel comparativ
CaracteristiciEspressor Manual Barista Mini BrevilleEspressor Manual Barista Max + BrevilleEspressor Manual Barista Max BrevilleEspressor Barista Signature Breville
AccesoriiPortafiltru, un filtru cu perete dublu SingleShot, un filtru cu perete dublu DoubleShot, tamper, recipient de lapte detasabil din inoxPortafiltru, tamper, accesoriu de curatare, recipient de lapte detasabil din inox, filtru cu perete simplu - single shot, filtru cu perete simplu- double shotPortafiltru de 58mm, tamper, accesoriu de curatare, recipient de lapte detasabil din inox, filtru cu perete dublu 30ml (single shot), filtru cu perete dublu 60ml (double shot)portafiltru de 58 mm, tamper, accesoriu de curățare, recipient de lapte detașabil din inox, filtru single shot, filtru double shot, filtru de apă integrat
FuncțiiTehnologie thermoblock, sistem auto shot control, sistem de spumare a laptelui, sistem de preinfuzare a cafeleiTehnologie thermoblock, rasnita cu 30 de nivele de granulatie si capacitate de 250g, functie de spumare a laptelui, preinfuzare a cafeleiTehnologie thermoblock, rasnita cu 30 de nivele de granulatie si capacitate de 250g, functie de spumare a laptelui, preinfuzare a cafeleitehnologie Dual Thermoblock, tehnologie Less Mess Grind, râșniță cu 30 niveluri de granulație și capacitate de 250g, funcție de spumare a laptelui, preinfuzare a cafelei, personalizare manuală
Presiune15 bari15 bari15 bari15 bari
Recipient lapte350 ml460 ml460 ml460 ml
Rezervor apă2 L - detasabil2.8 L - detasabil2.8 L - detasabil2.8 L, detașabil
Configurare manualăSingle Shot (30ml), Double Shot (60ml), Apa fierbinte (200ml)Single Shot, Double Shot, Apa fierbinte (200ml)Single Shot (30ml), Double Shot (60ml), Apa fierbinte (200ml)single shot, double shot, apă fierbinte, spumant de lapte
Dimensiuni (L x l x h)350 x 296 x 386 mm400 x 370 x 440 mm396 x 366 x 440 mm415 x 310 x 330 mm
Garanție persoane fizice24 luni24 luni24 luni24 luni
Garanție persoane juridice12 luni12 luni12 luni12 luni
Greutate5.59 kg8.62 kg8.5 kg11.2 kg
Alte funcțiiPortafiltru de 58mm (20-22g cafea)Interfata LCD, portafiltru de 58mm (20-22g cafea)Portafiltru de 58mm (20-22g cafea)Interfață LED, portafiltru de 58mm (20-22g cafea), timer
Cod produsVCF125XVCF152X-01VCF126XVCF161X-01

Întrebări frecvente

Cea mai recomandată cafea este Arabica, deoarece are un gust mai aromat, mai fructat. Cel mai bun espresso se obține prin râșnirea pe loc a boabelor de cafea. Astfel, este indicat să eviți să cumperi cafea măcinată. Boabele de cafea de calitate produc un espresso perfect, cu aroma bogată, cremos și cu textură fină. Achiziționează cafeaua de la un magazine specializate, astfel poți afla ușor informații legate de prospețimea boabelor, dar și când au fost procesate și prăjite. 

Prăjirea boabelor de cafea reprezintă un proces important, deoarece este responsabil pentru acea aromă intensă și delicioasă, dar și pentru textura cremoasă. Verifică punga de cafea boabe înainte să o cumperi și verifică dacă are înscrisă pe spate data la care acestea au fost prăijite. Este recomandat ca pentru un rezultat optim, boabele să nu fie consumate mai devreme de 4 zile și în cel mult 3 săptămâni de la data prăjirii. 

Dacă punga de boabe vine cu un sistem tip ziplock de închidere, atunci o poți închide bine și păstra într-un loc ferit de căldură, umiditate și lumina soarelui. Dacă punga nu are un sistem de îmchidere, poți depozita cafeaua într-un borcan care izolează bine și nu permite aerului să intre. Mai mult, poți alege să videzi boabele în pungi sigilate, folosind un aparat de vidat.

Într-o anumită măsură, aroma unui espresso este dată și de calitatea apei utilizate. Apa de la robinet conține sedimente și minerale nadorite ce pot influența în mod negativ atât băutura, cât și espressorul de cafea. În cazul în care dorești să folosești apă de la robinet, este recomandat să o filtezi folosind o cană filtrantă sau un system de filtrare a apei pentru a reduce depunerile de calcar dar și alte substanțe ce afectează rezultatul final. Poți folosi și apă plată din comerț.

Când vine vorba despre râșnirea cafelei, un proces extrem de important, secretul este unul singur: să experimentezi până când găsești granulația ce îți oferă gustul care îți place cel mai mult.

O granulație prea mare nu va permite espressorului de cafea să extragă suficientă savoare, iar rezultatul va fi un espresso acid, cu gust ușor acru sau în unele cazuri, sărat. O granulație prea mica va avea un gust amărui și lipsit de aromă; îți va da impresia unui espresso tare, deși este defapt doar amar. 

Pentru un gust intens și o textură cremoasă, este recomandat să râșnești cafeaua în fiecare dimineață, chiar înainte de prepararea acesteia. 

Pe cât de important este procesul de râșnire, pe atât de importantă este și tasarea folosind un tamper. Acest process restricționează scurgerea apei, forțând cafeaua să interacționeze pentru mai mult timp cu apa. Astfel, rezultatul va fi o cafea aromată și intensă. Este recomandat ca tamperul să aibă aceeași dimensiune ca sita, pentru a obține o potrivire perfectă. După ce ați așezat cafeaua în filtru, presați-o cu tamperul cu o forță de aproximativ 13kg pentru nivelarea acesteia. Pentru o extracție uniformă, presarea fermă este esențială. 

Râșnește cafeaua boabe și adaugă 7-9 grame în filtru. Folosind tamperul, presează cafeaua cu putere și asigură-te că aceasta este presată și distribuită uniform pe întreaga suprafață a filtrului. Încălzește ceașca de cafea cu apă fierbinte (aceasta ar trebui să aibă aproximativ 45 de grade). Pune filtrul în espressor și selectează butonul „espresso” si gata! 

Înainte de toate, este important să știi că laptele ales are o importanță foarte mare, precum și păstrarea acestuia. Cel mai recomandat lapte este cel de 3.5% grăsime, păstrat la frigider și folosit rece. Evită să umpli recipientul cu lapte și să îl lași afară. 

Pentru a obține o textură de lapte ideală, este important ca duza de abur să fie poziționată la unghiul corect, recipientul de lapte să se afle în poziția optima, iar temperatura corespunzătoare să fie atinsă. Iată ce trebuie să faci:

  • Umple recipientul de lapte pe trei sferturi folosind lapte rece, proaspăt scos de la frigider
  • Selectează funcția STEAM rotind butonul spre dreapta. Când indicatorul luminous rămâne aprins, mută butonul înapoi în poziția OFF
  • Poziționează duza de abur în recipientul cu lapte la ora 12, cu vârful îndreptat spre ora 15:00 și păstrează o distanță de un deget între steam wand și peretele recipientului. Mai mult, nu insera duza de abur până la fundul recipientului, ci doar puțin sub suprafața laptelui
  • Menține recipientul de lapte pe cât de nemișcat posibil și ajustează poziția pe măsură ce nivelul laptelui crește
  • Atunci când laptele își dublează nivelul, scufundă duza de abur până la fund și menține poziția timp de câteva secunde pentru a omogeniza consistența
  • Vei știi că laptele este gata atunci când baza recipientului este prea fierbinte pentru a fi atinsă mai mult de 3 secunde
  • Curăță duza de abur după fiecare utilizare și elimină laptele în exces, rămas în interior acestuia
Review-uri (0) pentru Espressor Barista Signature Breville

Fii primul care lasa un comentariu!

Espressor Barista Signature Breville
Espressor Barista Signature Breville