Rețetă omletă cu piept de pui și cașcaval afumat

Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 100g. piept de pui |
• ½ legătură pătrunjel |
• 1 ardei iute |
• 100g. cașcaval afumat |
• 3 ouă |
• 20g. unt |
• sare |
• piper |
Descriere
Pregătește rapid o omletă cu piept de pui bogată în ingrediente și gustoasă. Cașcavalul afumat îi dă o aromă aparte, iar untul o echilibrează.
Mod de preparare
Pasul 1. Taie pieptul de pui în fâșii subțiri, rade cașcavalul, toacă mărunt pătrunjelul și taie rondele ardeiul iute; bate apoi ouăle într-un bol cu sare și piper după gust.
Pasul 2. Încinge Breville Panini Large, pune untul să se topească, apoi adaugă pieptul de pui. Închide capacul și lasă-l 2 - 3 minute să se gătească.
Pasul 3. Adaugă apoi ardeiul iute și mai lasă câteva secunde până să adaugi ouăle.
Pasul 4. Închide capacul și lasă omletă să se coacă 2 minute.
Pasul 5. La final, presară deasupra cașcavalul afumat și pătrunjelul și mai închide capacul pentru 20 - 30 de secunde.
Pasul 2. Încinge Breville Panini Large, pune untul să se topească, apoi adaugă pieptul de pui. Închide capacul și lasă-l 2 - 3 minute să se gătească.
Pasul 3. Adaugă apoi ardeiul iute și mai lasă câteva secunde până să adaugi ouăle.
Pasul 4. Închide capacul și lasă omletă să se coacă 2 minute.
Pasul 5. La final, presară deasupra cașcavalul afumat și pătrunjelul și mai închide capacul pentru 20 - 30 de secunde.
Preparat cu
-80lei
