Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă omletă cu piept de pui și cașcaval afumat

Rețetă omletă cu piept de pui și cașcaval afumat
Rețetă omletă cu piept de pui și cașcaval afumat

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 100g. piept de pui
• ½ legătură pătrunjel
• 1 ardei iute
• 100g. cașcaval afumat
• 3 ouă
• 20g. unt
• sare
• piper

Descriere

Pregătește rapid o omletă cu piept de pui bogată în ingrediente și gustoasă. Cașcavalul afumat îi dă o aromă aparte, iar untul o echilibrează.

Mod de preparare

Pasul 1. Taie pieptul de pui în fâșii subțiri, rade cașcavalul, toacă mărunt pătrunjelul și taie rondele ardeiul iute; bate apoi ouăle într-un bol cu sare și piper după gust.

Pasul 2. Încinge Breville Panini Large, pune untul să se topească, apoi adaugă pieptul de pui. Închide capacul și lasă-l 2 - 3 minute să se gătească.

Pasul 3. Adaugă apoi ardeiul iute și mai lasă câteva secunde până să adaugi ouăle.

Pasul 4. Închide capacul și lasă omletă să se coacă 2 minute.

Pasul 5. La final, presară deasupra cașcavalul afumat și pătrunjelul și mai închide capacul pentru 20 - 30 de secunde.