Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă brioșe cu unt de arahide și cafea la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga

Rețetă brioșe cu unt de arahide și cafea la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga
Rețetă brioșe cu unt de arahide și cafea la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga Rețetă brioșe cu unt de arahide și cafea la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga Rețetă brioșe cu unt de arahide și cafea la airfryer Halo Air, XL, Breville by Liana Mincioaga

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente 6 brioșe:
• 1 ou
• 60 gr.unt la temperatura camerei
• 30 ml espresso
• 60 ml kefir
• 80 gr.îndulcitor/zahăr
• 80 gr.făină
• 2 lg rase de cacao
• ½ lgt praf de copt
• ½ lgt bicarbonat sodiu
• vanilie
• 50 gr.fulgi de ciocolată

Crema:
• 100 gr.cremă de brânză
• 100 gr.unt arahide
• 40-50 gr.îndulcitor/zahăr
• 40 ml smântână lichidă

Descriere

Pentru iubitorii untului de arahide, aceste brioșe cu unt de arahide și cafea sunt alegerea perfectă pentru un răsfăț culinar.  Iar cu ajutorul funcției de coacere Breville Air Fryer gătești brioșe pufoase la interior și perfect coapte la exterior.

Mod de preparare

Pasul 1: Pune într-un bol ingredientele uscate și omogenizează.

Pasul 2: Într-un alt bol mixează untul cu îndulcitorul/zahărul.

Pasul 3:  Adaugă oul, apoi cafeaua și vanilia.

Pasul 4: Adaugă jumătate cantitate făină, mixează, apoi jumătate cantitate kefir, mixează, apoi restul de făină și kefir, mixează.

Pasul 5: Adaugă acum și fulgii de ciocolată și încorporează-i cu o spatulă.

Pasul 6: Pregatește 6 forme de brioșe pe care le ungi cu foarte puțin ulei la interior.

Pasul 7:.Umple formele cu compoziția rezultată.

Pasul 8:  Selectează din meniul Airfryer-ului funcția de coacere și setează 170 grade, timp 15 minute.

Pasul 9:  Între timp pregătește crema: mixează toate ingredientele de mai sus și e gata de folosire. Însă așteaptă totuși să se răcească brioșele.

Pasul 10:  Decupează capacul brioșei și fă câte un loc în mijlocul fiecăreia cu un dui sau cu o linguriță.

Pasul 11:  Pune crema cu ajutorul unui poș în fiecare brioșă și deasupra, decorează peste cu fulgi de ciocolată, boabe de cafea și brioșă mărunțită.