Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Creme Brulee Shakerato la Espressorul Manual Breville Barista Max Plus by Adrian Cărădeanu

Rețetă Creme Brulee Shakerato la Espressorul Manual Breville Barista Max Plus by Adrian Cărădeanu
Rețetă Creme Brulee Shakerato la Espressorul Manual Breville Barista Max Plus by Adrian Cărădeanu Rețetă Creme Brulee Shakerato la Espressorul Manual Breville Barista Max Plus by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Recipient - cană 200 - 240 ml
• Decor - frișcp & pudră cafea
• Metoda - shake

Ingrediente:
• 30-40 ml Espresso
• 170 ml lapte
• 30 ml sirop Creme brulee

Mod de preparare

Pasul 1:  Pune cafea măcinată fin în portafiltrul Espressorului Breville Barista Max+.


Pasul 2: Prepară un espresso (30ml).


Pasul 3: Adaugă 30 ml sirop și 30 ml espresso și gheață într-un shaker și amestecă.



Pasul 4: Toarnă totul într-un pahar cu gheață cu picior.


Pasul 5: Adaugă decorul!