Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Rum-spresso Martini la Espressorul Manual Breville Barista Max Plus by Adrian Cărădeanu

Rețetă Rum-spresso Martini la Espressorul Manual Breville Barista Max Plus by Adrian Cărădeanu
Rețetă Rum-spresso Martini la Espressorul Manual Breville Barista Max Plus by Adrian Cărădeanu Rețetă Rum-spresso Martini la Espressorul Manual Breville Barista Max Plus by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Recipient - pahar cocktail
• Decor - frișcă & pudră cafea
• Metoda - shake

Ingrediente:
• 30-40 ml Espresso
• 20 ml sirop vanilie
• 40 ml rom

Mod de preparare

Pasul 1:  Pune cafea măcinată fin în portafiltrul Espressorului Breville Barista Max+.


Pasul 2: Prepară un espresso (30ml).


Pasul 3: Adaugă 40 ml rom și 20 ml sirop vanilie și espresso într-un shaker și amestecă.



Pasul 4: Toarnă totul într-un pahar cu picior.


Pasul 5: Adaugă decorul!