Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide
-600lei

Espressor manual Barista Classic Breville

PRP: 2.899,99lei (-600lei)
2.299,99lei
Livrare din 8.09
Prețul NU include Transport 29,99 lei
Prețul include TVA 21%
Prețul NU include DEEE - 10,89 lei
Importator Oficial, produse 100% originale
• cod produs VCF186X-01 • Tehnologie Thermoblock
• Râșniță cu 30 setări
• Tehnologie antistatică
Rețete Compară cu alte produse Vezi specificatiile

Aspect general

Espressorul Barista Classic îți oferă control total, ca să pregătești fiecare cafea pe gustul tău cât mai simplu. Panoul intuitiv te ajută să alegi rapid opțiunile potrivite pentru cafeaua ta în fiecare zi.

Râșnița conică integrată macină automat doza potrivită de cafea proaspătă, pe care o setezi rapid cu funcția Tap & Go. Are 30 de niveluri de măcinare, iar cafeaua este măcinată direct în portafiltrul profesional de 58 mm.

Portafiltrul profesional de 58 mm permite extracția unei cafele cu o aromă intensă, indiferent dacă alegi un espresso clasic sau un flat white ca la cafenea. În plus, datorita filtrelor SingleShot și DoubleShot cu perete simplu, ai mai mult control asupra intensității cafelei.   

Setezi rapid dozajul de unul sau două espresso sau de apă fierbinte și primești întotdeauna cantitatea ideală. 

Duza de abur cu exterior rece oferă o spumă de lapte fină și catifelată, care completează băutura ta pe bază de cafea cu maiestria unui barista. 

Cu ajutorul tehnologiei anti statice, resturile de măcinare rămân în tava de colectare, fără să ajungă pe blatul din bucătărie. 

Susținut de o bază antialunecare și cu un design modern și minimalist, espressorul manual Breville Barista Classic se integrează perfect în orice bucătărie.

Pregătește cafea acasă cu precizia unui barista, alături de espressorul Barista Classic! Proiectat în Marea Britanie de către experți barista. 

Descoperă toate espressoarele Breville

Adrian Cărădeanu recomandă espressorul Barista Classic

Adrian Cărădeanu recomandă espressorul Barista Classic

Barista Classic îți oferă control total asupra extracției cafelei, pentru rezultate constante și aromă desăvârșită, ca să pregătești espresso asemenea unui barista. 

Râșnița integrată și portafiltrul profesional asigură o experiență autentică, inspirată din cafenelele de specialitate.



Pregătește-ți cafeaua în fiecare zi din câteva apăsări de buton.

1 - Buton de pornire
2 - Program de autocurățare
3 - Buton de apă fierbinte
4 - Butoane SingleShot și DoubleShot
5- Indicator de apă fierbinte

Control optim al temperaturii

Control optim al temperaturii

Sistemul Thermoblock încălzește apa până la temperatura ideală de dinainte de fierbere, pentru un gust bogat.  

Râșniță integrată

Râșniță integrată

Râșnița cu 30 de setări îți permite să ajustezi consistența exact așa cum vrei, în funcție de tipul de cafea pe care îl folosești.

Portafiltru de 58 mm

Portafiltru de 58 mm

Diametrul portafiltrului a fost conceput ca să asigure distribuția omogenă a cafelei și o utilizare ușoară.  

Design inteligent

Design inteligent

Placa metalică superioară îți menține caldă cana de cafea, în timp ce depozitează cu ușurință  recipientul de lapte și tamperul. 

Spațiu de depozitare

Spațiu de depozitare

Tava de colectare are un spațiu pentru depozitarea filtrului extra de cafea. În plus, este dotată cu un indicator plutitor pentru când tava se umple de apă.  

Fără cabluri în jur

Fără cabluri în jur

Cablul rămas poate fi retras în locul special destinat din spatele espressorului, astfel încât să nu ai fire vizibile în bucătărie.  

CaracteristiciEspressor manual Barista Slimline BrevilleEspressor manual Barista Classic BrevilleEspressor manual Barista Sense BrevilleEspressor Barista Signature cu tehnologie Dual Thermoblock Breville
AccesoriiPortafiltru, un filtru cu perete dublu SingleShot, un filtru cu perete dublu DoubleShot, tamper, recipient de lapte detasabil din inox, accesorii de curățarePortafiltru, un filtru cu perete simplu SingleShot, un filtru cu perete simplu DoubleShot, tamper, recipient de lapte detasabil din inox, accesorii de curățarePortafiltru, un filtru cu perete simplu SingleShot, un filtru cu perete simplu DoubleShot, tamper, recipient de lapte detasabil din inox, accesorii de curățarePortafiltru de 58mm, tamper, accesoriu de curăţare, recipient de lapte din inox, filtru cu perete simplu SingleShot, filtru cu perete simplu DoubleShot
FuncțiiTehnologie thermoblock, sistem auto shot control, sistem de spumare a laptelui, sistem de preinfuzare a cafeleiTehnologie Thermoblock, râșniță cu 30 niveluri de granulație și capacitate de 230g, sistem de spumare a laptelui, sistem de preinfuzare a cafeleiTehnologie TempSense, tehnologie Thermoblock, râșniță cu 30 niveluri de granulație, sistem de spumare a laptelui, sistem de preinfuzare a cafelei, oprire automatătehnologie Dual Thermoblock, râșniță cu 30 niveluri de granulație și capacitate de 250g, funcție de spumare a laptelui, preinfuzare a cafelei, personalizare manuală
Presiune15 bari15 bari15 bari15 bari
Rezervor apă1,1L - detașabil1,8L - detașabil1,8L - detașabil2.8 L - detasabil
Configurare manualăSingle Shot (30ml), Double Shot (60ml), Spumare lapte, Apă fierbinte (200ml)Single Shot (30ml), Double Shot (60ml), Spumare lapte, Apă fierbinte (200ml)Single Shot (30ml), Double Shot (60ml), Spumare lapte, Apă fierbinte (200ml)SingleShot, DoubleShot, apă fierbinte, spumant de lapte
Recipient lapte460 ml, oțel inoxidabil460 ml, oțel inoxidabil460 ml, oțel inoxidabil460 ml
Dimensiuni (L x l x h)31x15x33 cm28 x 30 x 34,5 cm28 x 30 x 34,5 cm415 x 310 x 330 mm
Greutate5,98 kg7,92 kg8,12 kg11.2 kg
Alte funcțiiAutocurățare, Oprire automatăAutocurățare, Oprire automatăAutocurățare, Oprire automatăInterfață LED, portafiltru de 58mm (20-22g cafea), timer
Cod produsVCF185X-01VCF186X-01VCF187X-01VCF161X-01
Accesorii integrateNuNuRobinet de apă fierbintefiltru de apă integrat

Specificații tehnice

Accesorii Portafiltru, un filtru cu perete simplu SingleShot, un filtru cu perete simplu DoubleShot, tamper, recipient de lapte detasabil din inox, accesorii de curățare
Funcții Tehnologie Thermoblock, râșniță cu 30 niveluri de granulație și capacitate de 230g, sistem de spumare a laptelui, sistem de preinfuzare a cafelei
Presiune 15 bari
Rezervor apă 1,8L - detașabil
Configurare manuală Single Shot (30ml), Double Shot (60ml), Spumare lapte, Apă fierbinte (200ml)
Recipient lapte 460 ml, oțel inoxidabil
Dimensiuni (L x l x h) 28 x 30 x 34,5 cm
Garanție persoane fizice 24 luni
Garanție persoane juridice 12 luni
Greutate 7,92 kg
Alte funcții Autocurățare, Oprire automată
Cod produs VCF186X-01

În cutie

espressor manual Barista Classic

rezervor de apă detașabil (1,8L)

recipient de lapte

grilă tavă de picurare detașabilă

tavă de picurare detașabilă și recipient detașabil pentru cafeaua măcinată

tamper

portafiltru de 58 mm

recipient de boabe de cafea detașabil

tavă de depozitare a accesoriilor

accesorii de curățare (disc cu silicon, perie, ac de curățare)

filtru pentru espresso simplu

filtru pentru espresso dublu


Întrebări frecvente

Cea mai recomandată cafea este Arabica, deoarece are un gust mai aromat, mai fructat. Cel mai bun espresso se obține prin râșnirea pe loc a boabelor de cafea. Astfel, este indicat să eviți să cumperi cafea măcinată. Boabele de cafea de calitate produc un espresso perfect, cu aroma bogată, cremos și cu textură fină. Achiziționează cafeaua de la un magazine specializate, astfel poți afla ușor informații legate de prospețimea boabelor, dar și când au fost procesate și prăjite. 

Prăjirea boabelor de cafea reprezintă un proces important, deoarece este responsabil pentru acea aromă intensă și delicioasă, dar și pentru textura cremoasă. Verifică punga de cafea boabe înainte să o cumperi și verifică dacă are înscrisă pe spate data la care acestea au fost prăijite. Este recomandat ca pentru un rezultat optim, boabele să nu fie consumate mai devreme de 4 zile și în cel mult 3 săptămâni de la data prăjirii. 

Dacă punga de boabe vine cu un sistem tip ziplock de închidere, atunci o poți închide bine și păstra într-un loc ferit de căldură, umiditate și lumina soarelui. Dacă punga nu are un sistem de îmchidere, poți depozita cafeaua într-un borcan care izolează bine și nu permite aerului să intre. Mai mult, poți alege să videzi boabele în pungi sigilate, folosind un aparat de vidat.

Într-o anumită măsură, aroma unui espresso este dată și de calitatea apei utilizate. Apa de la robinet conține sedimente și minerale nadorite ce pot influența în mod negativ atât băutura, cât și espressorul de cafea. În cazul în care dorești să folosești apă de la robinet, este recomandat să o filtezi folosind o cană filtrantă sau un system de filtrare a apei pentru a reduce depunerile de calcar dar și alte substanțe ce afectează rezultatul final. Poți folosi și apă plată din comerț.

Când vine vorba despre râșnirea cafelei, un proces extrem de important, secretul este unul singur: să experimentezi până când găsești granulația ce îți oferă gustul care îți place cel mai mult.

O granulație prea mare nu va permite espressorului de cafea să extragă suficientă savoare, iar rezultatul va fi un espresso acid, cu gust ușor acru sau în unele cazuri, sărat. O granulație prea mica va avea un gust amărui și lipsit de aromă; îți va da impresia unui espresso tare, deși este defapt doar amar. 

Pentru un gust intens și o textură cremoasă, este recomandat să râșnești cafeaua în fiecare dimineață, chiar înainte de prepararea acesteia. 

Pe cât de important este procesul de râșnire, pe atât de importantă este și tasarea folosind un tamper. Acest process restricționează scurgerea apei, forțând cafeaua să interacționeze pentru mai mult timp cu apa. Astfel, rezultatul va fi o cafea aromată și intensă. Este recomandat ca tamperul să aibă aceeași dimensiune ca sita, pentru a obține o potrivire perfectă. După ce ați așezat cafeaua în filtru, presați-o cu tamperul cu o forță de aproximativ 13kg pentru nivelarea acesteia. Pentru o extracție uniformă, presarea fermă este esențială. 

Râșnește cafeaua boabe și adaugă 7-9 grame în filtru. Folosind tamperul, presează cafeaua cu putere și asigură-te că aceasta este presată și distribuită uniform pe întreaga suprafață a filtrului. Încălzește ceașca de cafea cu apă fierbinte (aceasta ar trebui să aibă aproximativ 45 de grade). Pune filtrul în espressor și selectează butonul „espresso” si gata! 

Review-uri (0) pentru Espressor manual Barista Classic Breville

Fii primul care lasa un comentariu!

Espressor manual Barista Classic Breville
Espressor manual Barista Classic Breville