Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Mousse de peste afumat

Mousse de peste afumat

Porții

5

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


(pentru 15 canape):
• Peste afumat (poate fi hering
• somon
• halibut
• butterfish
• etc) 150 gr
• Crema de branza 500 gr
• Marar 1/2 legatura
• Zeama de portocala – 25 ml
• Piper alb dupa gust

Mod de preparare

• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator
• mararul se toaca marunt si se pune si el in castron
• se adauga crema de branza, zeama de portocala si un varf de cutit de piper alb
• se mixeaza cu blender vertical Breville Hand Blender pana devine o crema fina
• se trece prin sita pentru a deveni si mai fin si se poate servi cu paine prajita, diverse tartine, crackers, etc.

Pofta buna!