Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Cappuccino Vienez la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu

Rețetă Cappuccino Vienez la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 7 - 9 grame cafea
• 150 - 170 ml lapte
• frișcă

Mod de preparare

Prepară un espresso simplu
  • Râșnește aproximativ 7 - 9 grame de cafea în portafiltru, apoi presează cafeaua cu aproximativ 20 kg forță cât mai drept
  • Cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso 
Prepară crema de lapte
  • Pune lapte rece de 3,5% grăsime în latieră și cu ajutorul steamer-ului prepară crema de lapte
  • Poziționează steamerul pe vârful latierei îndreptat către lateral (ora 3 sau 9) , introdu steamerul în lapte aproximativ 1cm și spumează până la 55-65 grade Celsius 
La final decorează cu frișcă